top of page

Galangae en White vein kratom

Bijgewerkt op: 6 okt. 2022

In plant medicijnen met Denise, test ik verschillende producten van moeder natuur. Er zijn zo veel kruiden, planten en bomen die ons kunnen helpen.


In deze video's deel ik mijn ervaringen met Galangae en White vein kratom. Ik hoop met deze video's jouw ogen te openen. Ga eens op onderzoek uit, om te kijken wat moeder natuur jou te bieden heeft! 🌱


Waar is Galangae goed voor?


Galangae is een geneeskrachtige gember achtige wortel met milde psychoactieve effecten. Het is goed voor onze gezondheid. Het heeft namelijk een positieve werking op het centrale-zenuwstelsel. Galangae is goed voor een betere bloedsomloop en zorgt ervoor dat het concentratie en denkvermogen erop vooruitgaan.


Voor mij werkt Galangae heel goed! Ik kauw regelmatig op een stukje van deze wortel. Wil je het zelf eens proberen? Bekijk het product op de website van Next-Level.

Wat is White vein kratom?


Kratom kan extra energie en uithoudingsvermogen geven. Na het uitwerken van deze stimulerende werking kom je tot rust. Hierdoor kan kratom ook goed werken tegen slapeloosheid. Kratom kan een sterk effect hebben op je humeur en je energie en kan angsten verminderen.


Voor mij was het geen succes. Ik werd er misselijk van. Wat bewijst dat iedereen anders is. Wat voor de een niet werkt, kan voor de ander wel werken. Daarnaast is deze test ook een momentopname. Het kan zo zijn dat kratom op een ander moment wel een positief effect heeft. Wil je het zelf eens proberen? Bekijk het product op de website van Magic-Mind.


Ik ben benieuwd wat je van deze video's vindt. Laat het me weten door een comment achter te laten op YouTube! ✨

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page