top of page

Hoe voelt het om voor jezelf te kiezen?

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022

Heb jij er wel eens aan gedacht: ontslag nemen en voor jezelf beginnen? Ik dacht hier al jaren aan, en nu heb ik de sprong durven nemen!


Hoe herken je dat het tijd is voor wat anders?


Heb je een passie, die niet tot uiting kan komen tijdens je werk? Ben je hier in de avonduren en in het weekend alleen maar mee bezig? Bij mij was dit het geval. Een overduidelijk teken dat ik ruimte wilde maken voor mijn passie: mensen helpen met yoga!


Ik geef altijd de volle 100%, bij alles wat ik doe. Zo ook tijdens mijn carrière. Ik dacht met hard werken kom ik er wel. Overwerken deed ik met liefde, want ik had hard voor de zaak. Ik wil heel hard dat waar ik voor werkt, ook slaagt. Dus ook mijn baan. Ik ben blij dat de keuze die ik gemaakt hebt, dit me heeft laten zien.


Het omslagpunt was mijn reis naar India, om daar een yoga teacher training te volgen. Een maand in een ashram, wat een ervaring! Ik zag het daar, in december 2019, al duidelijk voor me. Ik ga mensen helpen met yoga.


Hoe maak je ruimte voor wat je leuk vindt?


Eenmaal terug in Nederland, besloot ik ruimte te maken en niet meer over te werken. Wat bracht me dat veel! Allerlei leuke projecten kwamen op m’n pad! In die tijd is Mythamphetamine geboren. Een mooi spacey lifestyle merk waar ik mede eigenaar van ben geworden. Hier zijn veel nieuwe ervaringen uit ontstaan, wat een zegen! We hebben bijvoorbeeld een videoclip gemaakt voor Puntageist, kleding en een webshop waar we trots op zijn.


In januari 2019 ben ik met Positivity Company begonnen. Het begon met het geven van bootcamps. En met behulp van het universum, zijn ook yogalessen op mijn pad gekomen. Toen werd het me duidelijk dat dit mijn roeping is!


Luisteren naar dat diepe verlangen


Ik heb een diep verlangen om voor mezelf te werken, ruimte te maken voor mooie projecten die op mijn pad komen én alleen te doen wat ik echt leuk vind, vanuit mijn hart.


Dat gun ik iedereen, om alleen te doen wat je echt leuk vind. Misschien weet je nog niet wat je echt wil, maar als je de tijd neemt kom je daar vanzelf achter. Om jouw antwoorden te vinden, kun je afentoe eens met je ogen dicht zitten om connectie te maken met jezelf. Wat voor een gedachten komen er dan op? Lekker de natuur in gaan is ook aan te raden, waarmee je even afstand neemt van het drukke bestaan. Ikzelf kies eens in het jaar voor een retraite (een week vol yoga, bezinning en introspectie).


Het voelt zo goed om voor mezelf te kiezen. Jij moet dit ook doen, er is namelijk niemand anders die dat kan.


Ben je geïnspireerd door dit verhaal? Of ben je benieuwd naar meer? Laat het me weten!


Ik help je graag met jouw persoonlijke doelen, of dat nou het verkrijgen van kracht is, lichamelijke flexibiliteit of innerlijke rust. Boek jouw yogales!

469 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page