top of page

Manifestatie Meditatie

Kun je dat? Loslaten hoe de wereld nu is, en er vanuit gaan dat we niet gelimiteerd zijn, in niets? Alles wat je maar wil is er al. Probeer het eens met deze begeleide manifestatie meditatie.

De wereld die er nu is, is hoe wij die collectief gemanifesteerd hebben. Daarom weet ik dat wij collectief een nieuwe wereld kunnen maken.

En dat begint bij jezelf! Jij bepaalt jouw eigen toekomst. Voel het, visualiseer het, vanuit je hart.Activeer de frequentie van jouw hartenwens

Tijdens deze meditatie kies je een hartenwens. Je voelt vanuit je hart hoe het zou voelen als deze wens is uitgekomen. Vanuit je hart activeer je een magnetisch veld, van een bepaalde frequentie. Hoe langer je dat gevoel vol houdt, hoe eerder je jouw hartenwens naar je toe trekt. Stem je frequentie regelmatig af op het gevoel van overvloed, liefde, vrijheid, dankbaarheid, blijdschap, eerlijkheid en vertrouwen.


Zelf manifesteer ik bijvoorbeeld hoe ik me wil voelen tijdens belangrijke momenten in mijn leven. Op dit moment ben ik aan het werk in Spanje, bij een retreat center. Voordat ik hierheen ging, manifesteerde ik dat ik me kalm, rustig en gefocust wil voelen. Nu ik er ben is dat precies hoe ik me voel. Net viel de stroom hier uit, met een groep van 40 mensen hier op locatie. Mijn reactie was rustig, kalm en gefocust!

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page