top of page

Olivier Schut

Vroeger kon ik skaten zonder warming-up. Nu heeft mijn lichaam bewuste aandacht nodig om te kunnen functioneren zoals ik dat doe. Denise heeft oog voor mijn geest en lichaam en maakt mij van allebei bewust. Het is een voorrecht om yoga te volgen in haar rustgevende 'Spacey' homestudio.

Namaste

Daan Bouwman

Denise geeft niet alleen fijn en gevarieerd les, maar ze staat ook echt boven de stof. Hierdoor kan echt iedereen mee doen in haar lessen. Als je bijvoorbeeld minder lenig bent of last hebt van je rug komt Denise je meteen met een alternatieve oefening tegemoet die wel bij je past. Daarnaast heeft ze ook nog eens het talent om een gezellige en vertrouwde sfeer neer te zetten. Hierdoor voel je je niet alleen als gevorderde maar ook als beginner direct thuis in haar lessen en workshops.

Yves Konings

Denise is een hele goede, vrolijke en warme yoga lerares. Doormiddel van haar enthousiaste energie weet ze een sfeer te creëren waarin iedereen op zijn eigen tempo en niveau deel kan nemen aan de yoga oefeningen en waar vragen gesteld kunnen worden. Daarnaast is ze betrokken, ze onthoud wat jouw uitdagingen, sportgewoontes en blessures zijn en stelt haar lessen daar op af. Ik raad haar ten zeerste aan!

Jolijn Kruyne

Denise heeft alles in zich  waar het volgens mij om draait bij yoga en heeft er zoveel plezier in om het over te brengen. Het heeft mijn manier van leven heel positief veranderd en mijn relaties verdiept. Denise stemt haar lessen helemaal af op mensen die voor haar zitten, alles is oké en ook als het even niet goed uit lijkt te komen, heb ik zin om te gaan.

Kimberley Minkes

Bij Denise word je altijd met open armen ontvangen. Wat een positiviteit en energie! De ontspannende reiki behandeling is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooie manier om je energie te herstellen. Zeer rustgevend en relaxed, met tijd voor een mooie nabespreking.

Nienke Berghout

Een aantal weken terug heb ik mijn eerste Reiki sessie gehad bij Denise. De ervaring was super fijn. Meteen bij binnenkomst voelde ik me op me gemak. De sessie was echt super. Sinds de Reiki voel ik me energieker en zit ik lekkerder in mijn vel. Een echte aanrader!

Jessica Wauters

Ik heb een geweldige week beleefd door Positivity Company, echt super hard genoten. Ik bleef hier een weekje overnachten, wat een enorm gezellige plek en alles super netjes. Nergens rommel of iets dat me stoorde, een heel fijne vibe hier. Samen hebben we ook kunnen co-worken en elkaar kunnen inspireren.
 

Ik heb 3 yogalessen mogen meevolgen die in de studio gegeven werden, heb hier zo van genoten, Denise is een geweldige yogalerares. Ze houdt zoveel rekening met je en ziet ook wanneer je oncomfortabel bent in een bepaalde houding. Je voelt ook meteen de liefde en de warmte dat ze uitstraalt. Ook is het ideaal dat het in kleine groepjes wordt gegeven. Je kan echt helemaal relaxen. Wat ook echt een meerwaarde is, is het krijgen van een heerlijk kopje thee aan het einde van de yogales. 
 

Ook tijdens mijn verblijf kon ik steeds genieten van een lekker kopje thee, dit was steeds mogelijk! Ik voelde me hier echt thuis. 
 

Heb ook een heerlijke reiki sessie mogen ervaren, ik kon hierdoor helemaal tot mezelf komen en in een toestand van volledige rust geraken. Ook fijn dat Denise nadien ook verteld wat zij precies heeft gevoeld tijdens de sessie. 
 

In het algemeen ook heel fijne gesprekken kunnen voeren met Denise, wat een topvrouw op alle vlakken. Ik voel me na deze week helemaal opgeladen door haar fijne energie en door de fijne ervaringen die ik hier heb kunnen beleven!

Maaike van Dijk

Fijne cacao ceremonie en LEAP sessie met Denise gehad. Ze laat je je meteen op je gemak voelen. Cadeautje aan mezelf!

Tara Donkersloot

Yin yoga with live Mantra chants 🎶 Just lay down and listen or sing together. This peaceful bubble in the heart of Rotterdam is a special place I can highly recommended to anyone. Yoga freak or curious soul... Everyone is welcome here to forget about time.

Sanne Van Der Kolk

Ik heb Denise ontmoet op Ameland, waar ze elke dag een yogales gaf in de duinen. Wat een fijne lessen en wat een vrolijke yogajuf. Ik ging na afloop blij en ontspannen weer terug. Denise stelt je op je gemak en begeleidt iedereen goed. Dank je wel!

Mindy Hulsbeek

Ik heb een yin privéles bij Denise gehad, wat een aanrader! Je waant je gelijk in ontspannen sferen in de homestudio met heerlijke geuren en ontspannen muziek. Ze heeft een prettige stem en naast een oplettend oog, was de les echt gebaseerd op mijn lichaam en mijn behoeftes. Dit bleef ze ook tijdens de les controleren, heel fijn en zeker voor herhaling vatbaar. 

Dankjewel Denise

Fabian van der Steen

Ik heb pas drie yoga lessen bij Denise gevolgd maar heb mijn plekje hier wel gevonden! Denise is als instructrice, onwijs kundig, vrolijk en professioneel met ruimte voor uitleg en ontspanning. Er is veel persoonlijke aandacht voor beginners, zoals ik, en er wordt meegedacht met jouw lichaam, wensen en kunnen! Dankjewel Denise!

Gert Westerbroek

Samen met mijn vrouw een ontspannen yoga-les gedaan (combinatie hatha en yin). Als beginner veel tips van Denise gehad en ze geeft ook duidelijk aan waar oefeningen voor dienen. Denise neemt ruim de tijd, onder andere voor ontspanningsoefeningen. Tot slot: hartstikke leuk zo in een home studio, aanrader!

Kristina Constantina

Een hele fijne reiki sessie mogen ontvangen van Denise. Een echt cadeau! Bij Denise voel ik me in bijzonder goede handen. Van ontvangst, tot uitleg, de behandeling zelfs tot de nazorg. Denise is iemand met gevoel en kennis voor haar vak, die je feilloos aanvoelt, maar ook down to earth is en met veel zorg en verantwoordelijkheid met haar werk en met je proces omgaat. Na deze sessie voelde ik me veel meer in balans, ontspannen en tot mezelf gekomen. En ik ben benieuwd wat meer reiki sessies met me zullen doen. Ik kan Denise iedereen aanraden.

Ruth de Bruijn

De yoga lessen bij Denise heb ik altijd als heel fijn ervaren. Denise legt goed uit en is goed te volgen. Na haar lessen voel ik mij altijd een stuk rustiger en weer klaar voor de volgende dag ✨✨

Mindy Hulsbeek

Ik heb een hele fijne en positieve ervaring gehad op de Portugal Retreat 2022. Denise laat jou jezelf zijn en past alles aan naar jouw behoeften. De groep, de locatie, het eten en de planning waren top! Ik ben naar huis gegaan met nieuwe energie.

Lotte Hilberts

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de Cacao Ceremonie van Denise. Ik vond het een fijne ervaring met een bijzondere groep. Denise is heel duidelijk in haar communicatie vooraf en begeleidt de ceremonie met liefde, passie en persoonlijke aandacht. Echt een aanrader!

Laurian Serno

I had the pleasure of attending Denise’s yoga classes at the CiC, and everytime was truly a rejuvenating experience! Her mindfulness and spiritual connection shines through in every class. Denise’s instructions are clear and precise, making it easy to follow along and deepen my practice. Most importantly, I felt a sense of calm and well-being during and after the classes. If you’re looking to relax and check-in with yourself after a long work-day, I highly recommend yoga with Denise!

Fela Verbij

Bedankt voor deze mooie ervaring! Ik heb enorm genoten.

Nienke Snaphaan

Ik heb een hele fijne yoga les bij jou gehad vanavond, deskundig en in liefde, dankjewel!
Ik hou van de kleinschaligheid van de homestudio, de intieme sfeer en de aandacht die er dan voor elkaar kan zijn. Je hebt hier een hele mooie plek voor gecreëerd.
Ik kom heel graag terug!

Joke Ligtenberg

Yoga in Rotterdam of op locatie, maar vooral Denise. We waren op vakantie in Ameland en daar kwam Denise yoga geven. Verschillende soorten yoga. Wat een heerlijke ervaring! Vooral door Denise zelf. Ze is namelijk een heerlijke combi van super vrolijk en lief, maar dan op een enorm relaxte manier, zo'n fijne combinatie. Je wordt blij van haar en tegelijkertijd heel rustig. En dan de les. Ze legt het duidelijk uit. Heel gewoon en je voelt dat alles oke is, geen druk van oei dit vind ik moeilijk. Gewoon kijken wat gaat. Je hebt allerlei soorten yogaleraressen, maar heel eerlijk, wanneer ik in Rotterdam of omgeving woonde, zou ik bij Denise op yoga gaan. Fijnste yoga ervaring tot nu toe!! Wanneer ik een vakantie of evenement zou organiseren, zou ik haar vragen om de yoga lessen te komen geven. Dus Rotterdammers, ik ben jaloers op jullie. Veel plezier bij Denise!!

Ferry de Vink

Denise is een fantastische, bekwame en lieve yoga lerares en heeft veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer, en begeleidt je met zorgvuldigheid door de les. Geen elke les is hetzelfde en altijd effectief!

Larissa Groenendaal

Ik les nu al een tijdje bij Denise en haar lessen zijn zo ontzettend fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en let goed op je houdingen en ademhaling. Ik merk zowel fysieke als geestelijke verbetering en ben een stuk meer ontspannen. De yoga lessen bij Denise zijn echt een aanrader!

Tim Beelaard

Gisteren mijn 7de les bij Denise achter de rug gehad. Ik zit zoveel beter in mijn vel nadat ik weer een lesje "Hatha / Yin yoga" gevolgd heb. Denise heeft veel focus op persoonlijke aandacht. Zonder enige druk of verwachting heeft ze alle geduld om met ademhalingsoefeningen, meditatie, rekken en strekken jouw geest weer optimaal te maken. Ze neemt de tijd zodat je vanuit je eigen tempo verder kan ontwikkelen. Een lesje bij Positivity Company is een uitgelezen mogelijkheid om je stress en angst los te laten en weer ontspannen je week door te komen!

Zahnina van der Zwan

Elke les bij Denise is weer al thuis komen bij je zelf. De persoonlijke aandacht, liefde en energie die ze er elke les weer insteek voelt al een cadeau. Ook een reiki sessie van Denise mogen ontvangen, zo veel energie die ik voelde stromen en de rust en ontspanning er na was heerlijk.


Dank je wel mooi mens, voor je professionaliteit en aandacht.

Zou het iedereen aanraden.

Wendy Krohn

Denise heeft zo’n fijne vibe, ik klik goed met haar en heb bewondering voor haar verhaal. Ze heeft me geweldig door een cacao bliss ceremonie geleid en voelde precies aan wat ik op dat moment nodig had. Een theetje, een liedje, een yoga pose... 😁
Zo authentiek en inspirerend, heeft me veel gebracht 😊.

Marjolein Burger

Fijne sessie gehad bij Denise. Ze heeft veel kennis en biedt alternatieven aan als een methode niet geschikt is, zodat je gewoon mee kunt doen.

Sanne Poortman

Ik volg de yoga lessen van Denise met veel plezier. Ze is kundig, geduldig en heeft een hele fijne home studio. Door de kleine groepen, heb je veel persoonlijke aandacht (of je nu beginner of gevorderd bent). Iets wat je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt bij yoga lessen. Ook biedt Denise leuke specials aan. Zojuist de mantra yoga gevolgd met live muziek! Geweldige ervaring en een absolute aanrader. En Denise zelf is een warm en lief persoon!

Tara Donkersloot

Kick your ass cacao! Such a good start of your day. A cup full of happiness and energy ❤️

Jacky Rigters

Ik heb een cacao ceremonie van Denise gedaan wat een super fijne ervaring was. Zeer goede begeleiding. Ik ben ook blij met de cacao. Ik hou elke week een moment voor mezelf om cacao te drinken.

Paula van Oeveren, 65

De yogareis bij Denise in haar homestudio heeft een persoonlijke touch en voelt zeer comfortabel. Denise heeft een fijne stem en ze legt de oefeningen op een rustige manier uit. Het kopje thee na de les maakt dat je je thuisvoelt. 

bottom of page