top of page

Online Cacao Ceremonie Facilitator Training

Voel je de roeping van cacao en vind je het ook een prachtig plant medicijn? Vanaf dit jaar bied ik een online cacao ceremonie facilitator training aan. In augustus dit jaar start de nieuwe groep!


De eerste groep is begonnen

Afgelopen zondag was de eerste online sessie van de groep die in juni gestart is met de cacao ceremonie opleiding. Het werd meteen nog duidelijker voor de deelnemers dat dit voor hen het juiste pad is; iedere zondag een moment voor jezelf, heilige kennis tot je nemen, voelen en zijn.


Sinds een tijdje manifesteer ik soul aligned clients en met de deelnemers van de cacao ceremonie training was het direct een match tijdens het intake gesprek. De diepgang met elkaar was voelbaar tijdens de sharings van de eerste online sessie.


De nieuwe groep start in augustus

In augustus en september kun je meedoen met Module 1 en Module 2 van de cacao ceremonie facilitator opleiding. In Module 1 start de reis naar binnen en verbinden we ons met cacao. De online sessies van Module 1 zijn op 11, 18 en 25 augustus. In Module 2 leer je alles over het faciliteren van cacao ceremonies. De online sessies van Module 2 zijn op 1,8 en 15 september.


Zie je het al voor je? 6 zondagen achter elkaar een cacao ceremonie met fijne mensen, vanuit je eigen ruimte!


Naast de online sessies ontvang je iedere week een mail met huiswerk. Het huiswerk bestaat onder andere uit het volgen van begeleide meditaties. Nog meer cadeautjes, iedere dag een moment voor jezelf.


Tijdens de laatste online sessie van Module 2 ontvang je een cacao-initiatie en ben je er klaar voor om zelf cacao ceremonies te geven! Je kunt vervolgens jouw kennis en ervaring op je eigen manier inzetten. Tijdens één op één sessies, voor groepen of in combinatie met andere diensten.


De laatste Cacao Training van dit jaar

De cacao ceremonie training van augustus en september is de laatste opleiding die ik geef in 2024. De rest van het jaar volg ik een Hatha Yoga Teacher Training in Mexico!


Via onderstaande linkjes kun je meer lezen over de cacao ceremonie facilitator opleiding:


Liefde en blessings,

Denise

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page