top of page

Waarom bedrijfsyoga?

Bijgewerkt op: 20 jan. 2023

Met veel liefde en plezier geef ik yoga, adem en ontspanningssessies bij bedrijven. Steeds meer bedrijven zien in dat yoga een positief effect heeft.


Wat zijn de voordelen van bedrijfsyoga?

  • het verhoogt het concentratie vermogen

  • de focus wordt verlegd naar het lichaam

  • het verbetert de samenwerking binnen het team

  • verhoogt de waardering richting de werkgever

  • de werknemer voelt zich gezien en gehoord

  • de vitaliteit gaat vooruit

  • het werkt stress verlagend en kan depressies en burn-outs voorkomen

Ervaar je een hoge werkdruk?

Zelf heb ik 12 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt als Marketing Manager en Product Owner. Ik had te maken met hoge werkdruk, wat resulteerde in stress. Yoga hielp mij enorm met het verlagen van stress. Toen ik nog op kantoor werkte, ging ik vaak naar yoga. Voor mij was dat mijn tijd om de focus te verleggen van denken naar voelen. Het hielp mij met het plezier houden in mijn veeleisende baan. Nu besteed ik mijn tijd aan het helpen van mensen die in die situatie zitten.


Office Yoga bij CIC in Rotterdam

Wekelijks geef ik yoga en midrest sessies bij CIC in Rotterdam. CIC is een plek voor co-working waar bedrijven een kantoor huren. De mensen daar zijn blij met de ontspannende sessies die ik ze bied. Ik pas mijn lessen aan naar wat er nodig is. Op kantoor heerst er spanning in de nek, schouders en rug. De spieren van deze gebieden stretchen we regelmatig. We doen Yoga Nidra als de mind ontspanning nodig heeft. Ademhalingsoefeningen zijn ook altijd onderdeel van de sessies. De prachtige Wellness Room van CIC is de plek om even uit te staan.


Yoga bij Alfredo's Taqueria in Rotterdam

Op de donderdag- en vrijdagavond werk ik in de bediening bij Alfredo's Taqueria in Rotterdam. Een gezellig restaurant om echte Mexicaanse hapjes te eten. Verschillende collega's kwamen naar mij toe met vragen als; Hoe doe je dat, mediteren? Ik heb last van mijn rug, wat kan ik daaraan doen? Hoe kan het dat jij altijd zo positief bent? Het antwoord op alles, is het beoefenen van yoga en meditatie. Ik stelde voor om het team les te geven en dat werd positief ontvangen. Nu schuiven we iedere week de tafels in het restaurant aan de kant, en geef ik er les. Ik vind het ontzettend mooi om wat anders met mijn collega's te doen dan samenwerken om de gasten met een blij gezicht het restaurant te laten verlaten.Yoga bij jouw bedrijf?

Ik vind het leuk om yoga, adem en ontspanningssessies te verzorgen bij jouw bedrijf! Je kunt een e-mail sturen met jouw aanvraag naar denise@positivitycompany.nl.

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page