top of page

Yoga Retreat Portugal 2022

Bijgewerkt op: 6 okt. 2022

Afgelopen september was het zover! Maartje en ik organiseerden de Yoga Retreat Portugal. We kijken terug op een ontzettend bijzondere week.


De Yoga Retreat Portugal was de eerste week retreat die ik organiseerde, nadat ik eerder al dag retreats organiseerde. Nu weet ik wat er allemaal bij komt kijken! Het is super hard werken, maar wat voel ik me dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Het programma


De week begon met een prachtige openingsceremonie. Waar we intenties zetten en de veiligheid en vrijheid bespraken. De ochtenden beleefden we in stilte. We startten de dag met een begeleide groepsmeditatie, een stilte wandeling, Hatha / Gentle yoga en een overheerlijk ontbijt.

's Middags werd er aan de schrijfopdrachten gewerkt die ik ze gaf, bij het zwembad gechild of een dutje gedaan. Voor het diner gaf ik Yin Yoga op het prachtige dakterras van Casa Bela Vida. Vervolgens genoten we van het overheerlijke diner van Maartje! Voor het slapen gaan gaf ik Yoga Nidra. Betoverend om dat onder de sterrenhemel te mogen doen.


Voor mij was het hoogtepunt de cacao ceremonie! Hier kwam de zelfliefde en het groepsgevoel naar boven. Iedereen kon zichzelf zijn en toch samen de magische ceremonie ervaren. Wil je ook een cacao ceremonie ervaren? Lees hier meer over cacao ceremonies in Rotterdam.


De week sloten we af met een sluitingsceremonie. Waar we opschreven wat we willen achterlaten en meenemen. Na de retreat start de tweede helft, nieuwe patronen en lessen integreren en je leven blijvend veranderen.

Maartje en Denise


Het team, Maartje en Denise! Ik kan niets anders zeggen dan een topteam! We vulden elkaar zo fantastisch aan in alles. Ik ben ontzettend dankbaar dat Maartje mij vroeg mee te werken aan haar concept.


Wist je dat het receptenboek van Maartje te koop is? Het staat vol met heerlijke recepten die wij allemaal geproefd hebben tijdens de retreat.


We starten binnenkort met plannen van onze volgende retreat! Wil je hier graag meer over weten? Stuur me een berichtje, dan houdt ik je op de hoogte.

155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page