top of page

Natuurlijke Helende Krachten in Ceremoniële Cacao Blends

In de drukte van het moderne leven zoeken velen van ons naar manieren om balans te vinden en ons welzijn te bevorderen. Een eeuwenoude en bewezen methode om dit te bereiken, is het gebruik van kruiden. Bij onze zorgvuldig samengestelde cacao blends hebben we gekozen voor specifieke kruiden die een harmonieuze synergie creëren met de rijke smaak van cacao. Elke blend is doordrenkt met de helende krachten van deze kruiden, wat voor een waardevolle toevoeging aan je dagelijkse routine zorgt.

Ceremoniële Cacao Rotterdam


Warm & Soothing Cacao Blend


Deze verwarmende blend omarmt de diepe verzorgende eigenschappen van mama cacao en voegt daar de krachtige helende kenmerken van speculaas, kardemom en gember aan toe.


Speculaas: Met zijn mengeling van kruiden zoals kaneel en nootmuskaat, biedt speculaas niet alleen een rijke smaak, maar ook een verwarmende en rustgevende invloed op het spijsverteringsstelsel. Het kan helpen bij het verminderen van maagklachten en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.


Kardemom: Deze exotische specerij staat bekend om zijn vermogen om de spijsvertering te ondersteunen en de productie van maagsappen te stimuleren. Kardemom draagt bij aan een gezonde darmfunctie en kan ook verlichting bieden bij maagkrampen.


Gember: Als een krachtige ontstekingsremmer kan gember de spijsvertering verbeteren, misselijkheid verminderen en het immuunsysteem ondersteunen. Bovendien staat gember bekend om zijn opwarmende eigenschappen, die je een gevoel van comfort en welzijn kunnen geven.


Kick Your Ass Cacao Blend


Deze blend is ontworpen om je energie te stimuleren en je lichaam in beweging te zetten, terwijl je tegelijkertijd geniet van de rijke smaak van cacao.


Cayenne: Bekend om zijn pittige karakter, bevat cayenne capsaïcine, wat kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme en een betere bloedcirculatie. Het kan ook een gezonde ontstekingsreactie ondersteunen.


Kaneel: Naast het toevoegen van een heerlijke smaak aan de blend, kan kaneel de bloedsuikerspiegel stabiliseren en de doorstroming in het lichaam bevorderen. Het heeft tevens ontstekingsremmende eigenschappen.


Anijs: Deze zoete en aromatische specerij kan helpen bij het verlichten van een opgeblazen gevoel en indigestie, en kan een kalmerend effect hebben op het spijsverteringskanaal.


Gentle Touch Cacao Blend


Deze zachte en kalmerende blend is perfect voor momenten van rust en ontspanning.


Rozenblaadjes: Rozen worden al lang geassocieerd met liefde en schoonheid, maar ze hebben ook een kalmerend en ontspannend effect op het zenuwstelsel. Ze kunnen helpen stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen.


Lavendel: Lavendel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van angst, bevorderen van slaap en verlichten van spanning in het lichaam.


Citroenmelisse: Dit naar citroen smakende kruid staat bekend om zijn vermogen om de geest te kalmeren en te ontspannen. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress gerelateerde symptomen zoals prikkelbaarheid en rusteloosheid.


Cacao met kruiden

Bij elke slok van onze Reiki infused ceremoniële cacao blends, dompel je jezelf onder in een ervaring van smaak en heling. Elk kruid draagt zijn unieke bijdrage aan je welzijn, waardoor deze blends veel meer zijn dan alleen een lekker drankje. Ontdek de kracht van de natuur en voeg een vleugje magie toe aan je dagelijkse routine met onze speciaal samengestelde cacao blends.


Wil je ceremoniële cacao bestellen? Laat bij een van ons een berichtje achter!


♥️ Zahnina & Denise

203 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page